Mnogi gradovi imaju napuštena, zaboravljena mjesta s neiskazanim potencijalom. Naš cilj je vratiti vrijednost i identitet onim zelenim dijelovima grada kojima je potreban dašak kreativnosti i funkcionalnosti kako bi ponovno zasjale. Kako bismo građanima ponudili stručno dizajnirane oaze opuštanja i blagostanja, postoji mnogo dodataka za urbano opremanje koji se mogu odabrati da ukrase okoliš čineći ga udobnim i učinkovitim u isto vrijeme.

Ulični namještaj postaje dio okoliša i dobiva dodatnu vrijednost dijeljenja. Naša su rješenja sastavni dio uređenja novih urbanih područja. Dobro prostorno planiranje može povećati estetiku grada, ali prije svega kvalitetu građana koji u njemu žive.

Da biste obnovili područje i učinili ga koherentnim iu skladu s gradskim kontekstom, važno je uzeti u obzir stvarni fizički prostor i atmosferu koju želite ponuditi stanovnicima. Za to je bitno proučiti dizajn elemenata namještaja i kvalitetu materijala koje namjeravate koristiti kako biste osigurali trajnost i otpornost na korištenje.

Elementi prisutni u našem katalogu poprimaju identitet temeljen na okruženju u kojem se nalaze: doprinose određivanju slike i ugodnosti urbanog područja koje je korisno, ali i estetski zadovoljavajuće.

U ovom odjeljku nalaze se neki od dodataka za opremanje prikladnih za stvaranje igrališta za djecu i javnih parkova uključujući: klupe, ploče, stolove za piknik i kućice, oglasne ploče i ograde za omeđivanje rekreacijskog područja.

Koje vanjske proizvode i dodatke izrađujemo za parkove?

Naš se katalog neprestano ažurira kako bismo išli u korak s razvojem zahtjeva tržišta i ponudili zadovoljavajuća rješenja prilagodljiva različitim gradskim kontekstima. Piknik stolovi za zelene površine i parkove dostupni su u različitim veličinama i materijalima, od drva do čelika, također iu monoblok rješenjima s klupama i naslonima.

Ograde i žardinjere posebno su dizajnirane kako bi se najbolje integrirale u bilo koje okruženje, omeđujući prostor i jednostavno ukrašavajući prostore. Nadalje, znakovi, znakovi i oglasne ploče informiraju korisnike o prisutnosti rekreacijskog područja usklađujući se sa strukturama prisutnim u određenom prostoru.

Dragulj u kruni su dječje igre, dodaci dizajnirani da budu sigurni, atraktivni i estetski dopadljivi. Modeli i oblici se stalno ažuriraju, dizajni i ukrasi se povremeno obnavljaju kako bi se zajamčila uvijek vrlo široka ponuda. Naš katalog seže od udobnih klupa za djecu do drvenih kućica, koliba, senzornih ploča, šetnica, pješčanika i više. Jarke boje unose život u vrt, a sigurnost mališana uvijek je na prvom mjestu zahvaljujući razigranim dodacima sa zaobljenim, ergonomskim i udobnim rubovima.

Rekreacijski stolovi, kazališta, tuneli, plovila i vlakići posebno su dizajnirani kako bi djeci omogućili zabavu i razonodu u urbanim prostorima koji su posebno označeni kao igrališta. Proizvodi se prilagođavaju različitim dobnim skupinama i strukturama kao što su skloništa, s krovovima i klupama, stvaraju trenutke opuštanja i za njegovatelje. Cilj nam je učiniti područje dostupnim cijeloj zajednici, ne samo povećati vrijednost i prestiž prostora, već prije svega zadovoljiti potrebe onih koji žive u gradu i omogućiti trenutke mira i blagostanja.