Gimnastički kompleks “Workout” W201.9

Kategorija:

Opis

Gimnastički kompleks "Workout" W201.9 namijenjen je postavljanju na javnim mjestima: stadioni, parkovi, u dvorištima stambenih zgrada. Street training je pristupačan urbani sport koji potiče fizički razvoj tijela. Sastoji se od niza vježbi za snagu, fleksibilnost i ravnotežu. Ove se vježbe izvode samo pomoću vlastite težine na vodoravnim prečkama, prečkama i simulatorima postavljenim na različitim visinama. S takvom sportskom opremom možete izvoditi zgibove, sklekove, čučnjeve. Workout je vrsta vježbe koja se izvodi na prečkama, paralelnim prečkama i švedskim zidovima, u pravilu, na otvorenom. Sve vježbe se izvode vlastitom težinom. Workout je moderan amaterski sport. To mogu učiniti muškarci i žene bilo koje dobi, a posebno je popularan među mladima. Vježbaju na vanjskim sportskim terenima s prečkama, švedskim zidom, hodalicama i šipkama. Takva platforma može biti i stare horizontalne šipke i novi sportski kompleksi, ali najprikladnije posebne platforme za vježbanje.
Prednosti opreme za vježbanje
  • Tijekom proizvodnje, umjesto zavarivanja, koristi se vijčani spoj koji je pouzdaniji i održiviji. Kada se jedan dio pokvari, lako ga je zamijeniti. Sklopiva veza omogućuje vam promjenu položaja elemenata.
  • Oprema za vježbanje je ekonomična za proizvodnju jer se sastoji od standardnih dijelova. Kada se transportira i skladišti u rastavljenom obliku, zauzima relativno malo prostora, što također smanjuje troškove.
  • Posebna oprema za vježbanje omogućuje vam izgradnju sportskog terena spektakularnog dizajna koji će ga učiniti privlačnijim posjetiteljima.
  • Kultura vježbanja promiče aktivan i zdrav način života. Nastava praktički ne predstavlja nikakav rizik za zdravlje, jer ne opterećuje prekomjerno kralježnicu i zglobove. U isto vrijeme, vježbe vam omogućuju da dobijete dobru figuru, razvijete snagu i služe kao dobar kardio trening.

Proizvođač: BruStyle 
Dimenzije DxŠxV [cm]: 368 x 154 x 274
Težina [kg]: 145

Materijal: 

    Pošalji upit: