Ljuljačka na oprugama “Helikopter” DIO121


Ljuljačka na oprugama “Helikopter” DIO121 – namijenjena je djeci od 3 do 7 godina. Ima oblik helikoptera. Na igralištu, stolica za ljuljanje privlači djecu svojim svijetlim dizajnom. Namijenjen je kako za privatne kuće tako i za dječja igrališta.


Dimenzije [DxŠ]: 157 x 67
Najviša točka: 123
Težina: 
Dob korisnika: 3 – 7 godina
Broj korisnika: 
Visina pada:
Površina sprave: 
Sigurnosna površina: 457 x 367

Materijal: Standard


 

 

SKU: DIO121 Kategorije: , ,

Opis


 

    Pošalji upit:

    Opis


    Ljuljačka na oprugama “Helikopter” DIO121– namijenjena je djeci od 3 do 7 godina. Ima oblik helikoptera. Na igralištu, stolica za ljuljanje privlači djecu svojim svijetlim dizajnom. Namijenjen je kako za privatne kuće tako i za dječja igrališta. Stolica za ljuljanje “Helikopter” je zanimljiv i uzbudljiv dječji simulator.

    Ljuljačka-balanser pomoći će vašem djetetu da ojača mišićni sustav, poboljša osjećaj ravnoteže i razvije komunikacijske vještine.

    Stolica za ljuljanje “Helikopter” izrađena je od ekološki sigurne i vodootporne šperploče koja će vam služiti dugi niz godina. Naša tvornica uvijek brine o sigurnosti malih korisnika, stoga su svi materijali izrađeni samo od visokokvalitetnih materijala, metalnih i drvenih dijelova. Stolica za ljuljanje prekrivena je visokokvalitetnim emajlom najboljih europskih proizvođača. Metalni elementi prekriveni su praškastim bojama otpornim na vremenske uvjete.