Važno je osigurati djeci sigurno okruženje u kojem se mogu igrati i zabavljati. To je temeljno pitanje za pravilan razvoj za budući život djece. Zato pružamo sigurno i prijateljsko okruženje u kojem se djeca mogu igrati i zabavljati koristeći naše sprave.

Na globalnom smo tržištu već 7 godina i svaki naš proizvod ima certifikat kompatibilan sa zahtjevnim normama. Zato možete biti uvjereni da ćemo isporučiti kvalitetne i trajne proizvode, a mi ćemo biti tu da očuvamo vašu opremu za igru u vrhunskom stanju u godinama koje dolaze. Proizvođači smo metalnih sprava za igrališta (pocinčano + lakirano i nehrđajući čelik – također inox verzija).

Grupa Dječja igrališta

OPREMA ZA IGRALIŠTE

Među mnogim vrstama igrališta imate široku paletu opreme izrađene od nehrđajućeg ili pocinčanog i praškasto obojenog čelika. Naši proizvodi su pripremljeni za mnoge dobne skupine djece. Nikada ne zaboravljamo na osobe s invaliditetom dajući im mogućnost igranja na igralištima koja posebno poštuju njihove potrebe. Naša igrališta u potpunosti ispunjavaju sva očekivanja korisnika i tržišta. U našoj prodajnoj ponudi nalazi se mnogo opreme za igralište. Mi smo proizvođač opreme za igrališta za djecu i osobe s invaliditetom. Naša oprema za igrališta namijenjena je školama, vanjskim površinama i parkovima.

Trampolini

Tražite nešto novo za vaše igralište? 

Sva djeca vole skakati. Sada to mogu učiniti u sigurnom okruženju. Trampolini vrhunske kvalitete za dugotrajnu upotrebu na otvorenom tijekom cijele godine; mogu se ostaviti čak i u mokrom okruženju. Trampolin je opremljen pocinčanim oprugama i podlogom za skakanje otpornom na vremenske uvjete. Podloga za skakanje dostupna je u 6 boja i brojnim uzorcima po izboru. Trampolin je dostupan u dvije verzije: otvarajuća i zatvorena. Verzija koja se može otvoriti olakšava čišćenje unutar uređaja.

Trampolini za igralište izrađeni su od pocinčanog čeličnog sanduka, okolo obloženog SBR ili EPDM gumom, a iznutra su protuklizni plastični elementi. Ovi proizvodi jamče zabavno okruženje, puno zabave i sretne korisnike!

SIGURNE POVRŠINE

Sportska oprema

Sportsku opremu i parkovni namještaj kreirali smo za obitelji i zajednice za uživanje u prirodi. U našoj ponudi možete pronaći vanjske sadržaje poput arena. Imamo različite mogućnosti odabira za vašu djecu i pružiti im savršeno mjesto za igranje nogometa. Također je dobra ideja da na školskom području provedete vrijeme obavljajući neke aktivnosti na otvorenom. Bavljenje sportom ključna je točka za zdrav život i donosi zaista puno zabave. Mi to jako dobro znamo, zato vam naša sportska oprema daje mogućnost vježbanja uz razne timske igre, trening tijela ili jednostavno provođenje vremena na rekreaciji na otvorenom.

URBANA OPREMA

Raznolikost naše urbane opreme daje vam širok izbor stolova, klupa, nosača za bicikle, kanti za smeće, stupića klasificiranih kao nehrđajući čelik, pocinčana, željezna, betonska oprema. Savršena je i neophodna za postavljanje na svakom igralištu i ulici. Za lak i udoban izbor sve smo proizvode grupirali u serije. Pomoći će vam da opremite svaki vanjski prostor u jednom stilu.

PROJEKTI

Ovdje možete pronaći uzorne projekte s našim proizvodima iz serija Integrado, Limako i Park. Također smo neke projekte stavili u mix dio gdje je kombinacija proizvoda iz svih naših serija. Odjel s Limako proizvodima podijelili smo u 3 grupe zbog dobi – za bebe, djecu i tinejdžere. To vam zasigurno puno pomaže da dizajnirate nevjerojatne vanjske prostore za djecu.